Baltimore Ravens tilbyder påmindelse om mesterskabsformel i uge 8 vinder

I den første halvdel af Baltimore Ravens' uge 8-sejr over Tampa Bay Buccaneers i torsdags, havde deres angreb det tydelige udseende af et angreb, der forsøgte at være noget, den ikke er.

I de sidste to kvartaler kom Ravens tilbage til det, de er bedst til, og resultaterne var eftertrykkelige.

Ravens trak sig i anden halvleg efter en anæmisk præstation i første halvleg og hævdede en 27-22-sejr for at forbedre til 5-3.

Det var en vending, der så meget usandsynlig ud, efter at Ravens kun scorede tre point på tværs af de første to kvartaler, hvor Baltimore løb bolden kun ni gange, et ekstremt lille antal for en forseelse, der først og fremmest er lykkedes på grund af mangfoldigheden af ​​deres løbespil. i tidligere år.

I anden halvleg kom Ravens tilbage til den offensive identitet, og deres præstationer antydede, at de kan være en legitim trussel at kæmpe i AFC, hvis de holder fast i den gennemprøvede tilgang, der har fungeret for dem.

Baltimore strakte Buccaneers' forsvar i terninger med løbespillet, strakte Tampa Bay vandret for at åbne midten, brugte jet-sweep effektivt og fik Lamar Jackson uden for lommen og kastede på farten i afleveringsspillet.

Ravens løb i 206 yards på 24 bolde i anden halvleg, mens Jackson var otte ud af otte, der passerede 94 yards. Baltimore havde i gennemsnit 0.30 forventede point tilføjet spil på rushes mod Tampa Bay, ifølge rbsdm.comsammenlignet med 0.02 EPA pr. spil, der kaster bolden. Baltimore er nummer to i NFL i rush EPA per spil for denne sæson efter kun Cleveland Browns.

Det er for længst blevet fastslået, at afleveringsspillet generelt er meget mere effektivt end jordangrebet, men Ravens-angrebet er bedst, når det kan manipulere forsvar med sit mangfoldige løbespil og truslen fra zone-read og læse mulighed.

Selvom Jacksons betydelige evner til at kaste bolden - han er en bedre pocket-passer, end han får æren for - bør udnyttes, hvor det er muligt, bør en sejr over Buccaneers, der var mere komfortabel end slutresultatet angivet, tjene som en påmindelse til Ravens om, at måden, hvorpå de spillede på Raymond James Stadium, er deres bedste formel for succes.

Få hold i NFL kan styre uret og skabe eksplosive spil med løbespillet på den måde, Ravens gør. Når de får mest muligt ud af den evne og drager fordel af en modstanders offensive svagheder, som deres afleveringsrush gjorde mod Tampa Bay, har Ravens - selv i en AFC med to kraftfulde hold i Buffalo Bills og Kansas City Chiefs - en opskrift på at gå dybt ind i eftersæsonen.