Davies, Musiala og Choupo-Moting skriver overskrifter, da Bayern slog Augsburg 5-2

DFB Pokal eller German Cup er speciel, og onsdag aften var ikke anderledes, da Augsburg var vært for Bayern München i, hvad der skulle vise sig at blive et skuespil for fansene. Bayern ville vinde kampen 5-2 takket være mål af Eric-Maxim Choupo-Moting (27' og 52'), Joshua Kimmich (53'), Jamal Musiala (74'), Alphonso Davies (91') med Mads Pedersen ( 9') og Dayot Upamecano (OG 65') scorede for Augsburg.

Et par ting skilte sig ud på WWK Arena i Augsburg. Bayern München kæmper stadig, når det kommer til at forsvare sig, men i modsætning til tidligere på sæsonen er de nu i stand til igen at overgå deres modstandere.

Meget af det skyldes, at Musiala er tilbage til 100% fitness og nu udvikler et uhyggeligt forhold til canadiske Davies både på og uden for banen. Davies talte tidligere på ugen ud om, at Musiala og ikke Barcelonas Gavi skulle have vundet France Footballs Kopa-pris, der blev givet til den bedste unge spiller på planeten.

"De kan have nægtet dig dit Kopa Trophy, men de vil ikke nægte dig din fremtidige Ballon d'Or," tweetede Davies på Twitter. "Phonzy er som en storebror for mig," sagde Musiala så til Billede reporter Tobi Altschäffl efter kampen. “Hans ord overraskede mig, men gjorde mig også glad. Det er enhver spillers mål at vinde Ballon d'Or en dag."

De to kombinerede til 2-4 på et tidspunkt, hvor Augsburg truede med at komme tilbage i kampen. Davies vandt bolden ved hjørneflaget og driblede derefter til midten, hvor han fik øje på Musiala, og teenageren scorede derefter med en fantastisk afslutning inde fra feltet. Det var et koblingsmål på det helt rigtige tidspunkt og afsluttede et genopstået Augsburg-hold.

Alligevel var cheftræner Julian Nagelsmann ikke helt tilfreds med spillet. "Jeg vil sige, at det var en klassisk pokalkamp med en masse frem og tilbage," sagde Nagelsmann. “Vi startede ikke kampen godt; de første ti minutter var ikke gode. Vi var meget sjuskede, og vandt for få dueller. Så havde vi chancer nok til at slå kampen ihjel tidligt før pausen."

Det positive for Nagelsmann vil dog være, at Bayern formåede at komme tilbage fra et underskud, noget hans hold til tider har kæmpet med tidligere i denne sæson. Bayern-cheftræneren har faktisk tidligere på sæsonen påpeget, at de første 20 minutter af en kamp er nøglen til hans hold for at sikre, at modstanderen ikke kan blive forankret i deres egen ende.

Den mulighed havde Augsburg bestemt, og det tog indtil det 27. minut for Bayern at finde en løsning. Men i modsætning til tidligere kampe, hvor de så ville kæmpe for at finde yderligere mål, forblev Rekordmeister denne gang ubarmhjertig og hamrede fem mål forbi Augsburg.

"Desværre missede vi mange chancer," sagde Nagelsmann. »Så havde vi en god halvtidsanalyse og tog fat på tingene. De 20 minutter efter pausen var meget, meget gode. Det var en meget god reaktion med meget godt pres.”

Davies og Musiala var bestemt nøglerne i denne periode i anden halvleg. Men de var ikke den eneste grund til, at Bayern vendte dette. I Choupo-Moting ser det ud til, at Nagelsmann endelig har fundet den rigtige mand til at udfylde tomrummet efter Robert Lewandowski.

Camerouneren har nu scoret fire mål og to assists i sine seneste fire kampe for Bayern. I to af disse kampe, mod Freiburg (5-0) i Bundesligaen og nu mod Augsburg, startede Choupo-Moting, og hans præstationer vil have givet ham et argument for at få yderligere spilletid.

Nagelsmann lader ikke til at være uenig. "Generelt er ingen garanteret starter; vi ønsker at fortsætte konkurrencen,” sagde Nagelsmann. "Men han gjorde en sag for sig selv i dag. Det andet mål var et klassisk nej. 9 mål; han var det helt rigtige sted."

Bortset fra Musiala og Davies-partnerskabet, er genoplivningen af ​​Choupo-Moting endnu en takeaway fra de sidste par kampe. Om det holder må vise sig, men det finder vi ud af allerede i weekenden, når Bayern møder Hoffenheim i Bundesligaen.

Manuel Veth er vært for Bundesliga Gegenpressing Podcast og Area Manager USA kl transfermarkedet. Han er også blevet offentliggjort i Guardian, Newsweek, Howler, Pro Soccer USA og flere andre forretninger. Følg ham på Twitter: @ManuelVeth