Duo scorer 3 mål i Ronaldos kaotiske Saudi-Arabien-debut

Topline

Fodbold ikoner Cristiano Ronaldo , Lionel Messi blændede et publikum i Saudi-Arabien torsdag i det, der kunne blive den sidste kamp mellem de to legender, hvor Ronaldo scorede to gange i sin meget ventede debut for et saudiarabisk fodboldhold, efter at Messi landede det første mål i den kaotiske kamp.

Fakta

Ronaldo, 37, var kaptajn for et all-star-hold med spillere fra hans klub, Al Nassr, og andre Riyadh-hold Al Hilal, mens Messi, 35, stillede op for den franske klub Paris Saint-Germain i venskabskampen ved en fyldt King Fahd International. Stadion.

Messi åbnede scoringen i det tredje minut, mens Ronaldo scorede fra straffesparkspletten i det 34. minut og igen lige før pausen.

Ronaldo blev skiftet ud af kampen i det 61. minut, mens Messi blev taget ud et minut senere.

PSG vandt frem og tilbage-kampen 5-4, på trods af at forsvarsspiller Juan Bernat modtog et rødt kort i det 39. minut.

Hvad skal man se på

Ronaldo spiller sin første kamp i den saudiske liga søndag, når Al Nassr møder Al Ettifaq.

Hvad vi ikke ved

Det er ikke klart, om Messi og Ronaldo nogensinde vil spille mod hinanden igen. Al Nassr vil sandsynligvis kun møde europæiske modstandere i en håndfuld venskabskampe i løbet af året, mens Messi har været forbundet til et fremtidigt skifte til Major League Soccer-holdet Inter Miami, hvilket ville gøre en kamp mellem de to endnu mere usandsynlig.

Big Number

210 millioner dollars. Så meget vil Ronaldos 2 1/2-årige kontrakt med Al Nassr efter sigende betale ham.

Tangent

Messi toppede Forbes 2022-liste af de bedst betalte atleter med $130 millioner i årlig indtjening, mens Ronaldo blev nummer tre på listen med $115 millioner i indtjening.

Nøglebaggrund

De fleste fodboldobservatører anser Messi og Ronaldo for at være blandt de bedste, der nogensinde har spillet spillet, og deres dusinvis af opgør gennem årene er blevet sportslegende. Rivaliseringen mellem dem toppede i begyndelsen af ​​2010'erne, da de to var i deres karrierer og spillede for ærkerivalklubber i Spanien - Ronaldo stillede op for Real Madrid, mens Messi var i FC Barcelona. De to har oversat deres præstationer på banen til økonomisk succes ud af det, men deres rivalisering strækker sig endda til forretningsforetagender: Ronaldo har en livslang godkendelsesaftale med Nike, og Messi har en livslang aftale med Adidas.