Frankrigs Mbappé scorer to gange på to minutter og giver Argentina 2-2 med få minutter at spille

Topline

Frankrigs Kylian Mbappé scorede to mål på under to minutter for at udligne Argentina 2-2 med under 10 minutter at spille i VM-finalen, i en spændende jagt på sportens største titel.

Fakta

Frankrigs Kylian Mbappé scorede Frankrigs første mål i det 80. minut af kampen og fulgte det op med endnu et mål i kampens 82. minut, hvilket forbløffede stadionet i Qatar.

Kampen blev domineret af Argentina i næsten dets helhed: Messi fik Argentina på tavlen i det 23. minut efter at have omsat et straffespark, efter at holdkammeraten Angel Di María blev snublet af Frankrigs Ousmane Dembélé inde i feltet.

I det 36. minut udvidede Di María Argentinas føring med en klinisk afslutning inde fra feltet efter to hurtige afleveringer fra midtbanen.

Efter at være blevet tvunget på bagsiden af ​​Argentinas angrebsglans blev Frankrig tvunget til at foretage to tidlige udskiftninger i selve første halvleg – og byttede Dembélé og Olivier Giroud ud med Marcus Thuram og Randal Kolo Muani.

Nyheder Peg

Messi – som i vid udstrækning betragtes som den største i sin generation – står over for et fransk angreb ledet af den 23-årige Kylian Mbappé, som af mange anses for at være den argentinske stjernes arving tilsyneladende som verdens bedste spiller. Messi og Mbappé kom i finalen som de fælles ledere af turneringens målscorelister med fem mål hver udover henholdsvis tre og to assists. Argentinske fans håber på en stærk opvisning fra Messi - som har vundet alle andre store trofæer i spillet. Den argentinske talisman vil også gerne overvinde skuffelsen over at tabe 1-0 til Tyskland i 2014-finalen, hvor han missede en mulighed for at score kort efter pausen. Historien lokker også for det franske hold og Mbappé, som søger at blive det første hold i seks årtier til at vinde back-to-back verdensmesterskaber - en bedrift, der sidst blev opnået af Peles Brasilien.