Minnesota Vikings gør det til 5 lige sejre, men tidsplanen bliver meget hårdere

Det så ud til, at dette ville blive en let kamp for Vikings, da de var vært for et Arizona Cardinals-hold, der havde 3-4 og havde et af de blødeste forsvar i ligaen.

Arizona havde afgivet 176 point, og det så ud som om, at tilbageløbende Dalvin Cook og wideout Justin Jefferson ville være i stand til at løbe frit og let ind i det andet niveau.

Ja, tilstedeværelsen af ​​en stor-penge quarterback Kyler Murray og hans Et loft på 12.6 millioner dollars og endnu større penge-wide receiver DeAndre Hopkins og hans $15.7 millioner cap-tal betød, at forsvaret ville blive testet. Der var dog ingen grund til at tro, at vikingerne ikke kunne overgå denne modstander med relativ lethed.

En anden faktor havde fået øje på vikingerne og deres fans. Cardinals havde ikke slået vikingerne i Minnesota siden 1977, hvor Jimmy Carter var præsident. Cardinals kaldte stadig St. Louis hjem, og den kamp blev spillet udendørs på det gamle Metropolitan Stadium. Bud Grant var stadig hovedtræner for Purple, mens quarterback-kampen i denne 27-7 Cardinals-sejr var Fran Tarkenton vs. Jim Hart.

Det var længe siden, og 2022-versionen af ​​Cardinals gav vikingerne alt, hvad de ønskede, over 60 minutter. Vikingerne udnyttede dog to Murray-interceptions og et dæmpet punt, der blev til en Minnesota-restitution og kom afsted med en 34-26-sejr.

Vikingerne vendte tilbage fra deres farvel-uge for at gøre, hvad de har gjort regelmæssigt gennem Kevin O'Connells første år som NFL-cheftræner. De spiller ikke dominerende fodbold, men gør lige nok for at komme med sejren. Dette 6-1 hold ligger solidt på førstepladsen i NFC North, og de har vundet fem kampe i træk efter deres uge 2-tab til de ubesejrede Philadelphia Eagles.

O'Connell har prædiket, at hans hold gør de små ting, der fører til sejr, ved at kontrollere de sidste minutter af første halvleg, eksekvere godt i sparkespillet og holde sig væk fra dyre straffe. Vikingerne fejlede i alle disse områder mod Arizona, men formåede alligevel at komme afsted med sejren.

Vikings var det bedre hold tidligt, men Murray kastede en 6-yard TD-pasning til Hopkins med 47 sekunder tilbage af første halvleg. Placekicker Greg Joseph fik blokeret et langt field goal-forsøg i halvlegens sidste spil, og endnu vigtigere, missede et ekstra point i fjerde kvartal, der ville have givet Vikings en føring på to scoringer. De blev også kaldt for 10 straffe, der resulterede i 86 yards i tab.

Men Minnesotas succes i den røde zone tillod dem at overvinde disse mangler. De scorede i alle fem røde zone-muligheder mod Arizona, inklusive et 17-yard Kirk Cousins ​​TD-løb for at starte scoringen.

Tidsplanen bliver meget hårdere fra deres uge 9-kamp i Washington, og deres svagheder i forsvaret vil helt sikkert blive testet - hvis ikke afsløret.

Efter at have mødt Commanders, rejser vikingerne til Buffalo, er vært for Cowboys og følger det med hjemmekampe mod Patriots og Jets.

Den strækning af tidsplanen vil være en spidskål, i det mindste sammenlignet med, hvad de har stået over for til dette tidspunkt i sæsonen. Det vil kræve, at Vikings kontrollerer uret i slutningen af ​​første halvleg og starten af ​​anden, viser forbedringer i sparkespillet og undgår de straffe, der gav så mange problemer mod Arizona.

Vinderformlen for O'Connell er etableret, og hans hold har købt helt ind. De var ikke i stand til at følge den foreskrevne rute mod kardinalerne og vandt stadig.

Det er et spørgsmål om at komme tilbage på manuskriptet de næste fem uger og drage fordel af hver pause, de får, for at forblive et hold på førstepladsen – og et med store eftersæsonforhåbninger.