Saudi-Arabien påfører Argentina seismisk VM-chok

Saleh Al-Shehri fra Saudi-Arabien fejrer med sine holdkammerater efter at have scoret et mål til 1-1 under FIFA World Cup Qatar 2022 gruppe C-kampen mellem Argentina og Saudi-Arabien på Lusail Stadium den 22. november 2022 i Lusail City, Qatar .

James Williamson – Ama | Getty Images Sport | Getty billeder

Saudi-Arabien producerede en af ​​de største forstyrrelser i VM-historien, da Salem Al-Dawsaris fantastiske soloindsats sikrede en 2-1-sejr over Argentina i gruppe C på Lusail Iconic Stadium.

Tiden stod stille, da Al-Dawsari plukkede bolden ud fra himlen og vendte sig ind i to argentinske forsvarsspillere, før han krøllede sin afslutning uden for rækkevidde af Aston Villa-forsvareren Emiliano Martinez, hvilket producerede et af de største øjeblikke i nogen VM-slutrunde.

Lionel Messi havde givet en af ​​favoritterne før turneringen føringen fra straffesparkspletten efter en omstridt VAR-beslutning (10), men Saleh Al-Shehri udlignede kun tre minutter inde i anden periode for at skabe en almægtig forstyrrelse.

Resultatet afsluttede Argentinas 36-kampe ubesejrede løb, og strakte sig tilbage til nederlaget mod Brasilien for tre år siden, men dette var den største dag i Saudi-Arabisk fodboldhistorie.

"Det her gør meget ondt. Vi drømte om at starte VM med en sejr,” sagde Messis angriber-partner Lautaro Martinez. ”Men det er sket, og nu skal vi træne og tænke fremad.

"Vi tabte denne kamp på grund af vores egne fejl, mest af alt i anden halvleg. Der er detaljer, der gør en forskel, og vi skal rette vores fejl."

Da Argentina sidst tabte deres indledende VM-gruppekamp i 1990 – mod Cameroun – nåede de videre til finalen, hvor de tabte til Tyskland, men det vil være en ringe trøst for sydamerikanerne lige nu efter nederlag til nationen på 51. verdens fodbold.