Den amerikanske VM-helt Christian Pulisic bragt til hospitalet for skade – men lover at spille lørdag

Topline

Den amerikanske angriber Christian Pulisic blev bragt til et hospital for yderligere evaluering efter at have pådraget sig et stort slag fra den iranske målmand, mens han scorede det enlige mål i tirsdagens 1-0. sejr til USA, i hvad der allerede bliver hyldet som et af de mest berømte mål i amerikansk fodboldhistorie, men fodboldstjernen lovede tirsdag, at han vil være klar til at spille næste kamp.

Fakta

Det fortalte en talsmand for amerikansk fodbold Forbes Pulisic blev bragt til hospitalet med en "underlivsskade og blev scannet."

Forwarden delte en Snapchat indlæg fra hospitalet senere på dagen og sagde: "Så f——— stolt af mine fyre, jeg er klar på lørdag, bare rolig."

Pulisic scorede det kampvindende mål i det 38. minut af tirsdagens kamp, ​​og stødte derefter straks sammen med den iranske målmand Alireza Beiranvand og gik ned i flere minutter.

Pulisic vendte kortvarigt tilbage til kampen, men virkede svækket af slaget, og blev skiftet ud af spillet for at starte anden halvleg.

Målet var nødvendigt i en must-win-kamp for USA, som ville være blevet elimineret med uafgjort eller tab mod Iran.

Hvad skal man se på

USA møder Holland i en ottendedelsfinale-kamp kl. 16 østlig tid lørdag.

Nøglebaggrund

USA dominerede den første halvdel af tirsdagens kamp, ​​hvor Pulisics mål tjente som det nødvendige scoringsgennembrud kort før pausen. Det amerikanske hold hævdede mere af en defensiv tilstedeværelse i anden halvleg og afviste bølge efter bølge af angreb, da det iranske hold desperat pressede på for et udligningsmål, der ville have givet dem mulighed for at slutte over USA i gruppe B og kvalificere sig til ottendedelsfinalen Pulisic, 16, betragtes bredt som et af de største amerikanske fodboldtalenter for mænd gennem tiderne. Han spiller klubfodbold for Chelsea i London og var en del af Chelsea-holdet, der vandt UEFA Champions League titel i 2021, betragtet som den største præmie i klubfodbold.

Yderligere læsning

USA slår Iran – går videre til ottendedelsfinalen i VM (Forbes)

Havertz-målet: Hvordan Chelseas hensynsløse præcision afslørede Man City-svaghed i Champions League-finalen (Forbes)