Score, spillerbedømmelser og hvad vi har lært

FC Barcelona åbnede et hul på 11 point i toppen af ​​La Liga ved at slå Villarreal 1-0 på udebane søndag aften. Her er scoren, spillerbedømmelserne og hvad vi har lært.

Villarreal 0 – 1 FC Barcelona

Pedri, 18

Marc-Andre Ter Stegen

Lukkede vinklen for Jose Luis Morales' sene første halvlegs skud. Men som set mod Sevilla, havde han ikke meget at gøre på grund af hvor godt hans backlinje generelt fungerer. 7

Alejandro Balde

Spillede en dårlig bold på tværs af feltet i første halvleg, men var stærk i tacklingen. Startede anden halvleg med en dejlig slalomdribling i Villarreals område. Ikke så imponerende som Jordi Alba i sidste uge, men stadig stabil. 7

Andreas Christensen

Solid fra danskeren som altid. Det virkede som om han ikke havde nogle store øjeblikke at tale om, men han var altid på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt for at fjerne enhver potentiel fare, set med en stoptidsblokering fra en truende aflevering nær hans 18-yard boks. 7

Ronald araujo

Kaldes 'uovervindelig' af Movistar-kommentarteamet, da han sporede tilbage for at afsløre et Yeremy Pino-træk og fjerne faren inden for 10 minutter. Tog et gult kort for en blød håndbold, og går glip af næste kamp. Men enhver kredit, han mistede for det, blev indløst med endnu en fremragende clearing for at forhindre Pino i at score omkring timemærket. Han havde den spanske landsholdsnummer hele natten. 9

Jules Konde

Lavede et måltid med en clearing, som spillede Jose Luis Morales i den nærmer sig halvleg, selvom Pedris aflevering ikke var den bedste. Blokerede et farligt kryds midtvejs i anden halvleg og endnu et ved dødsfaldet. 7

Frenkie de Jong

Startede med en stille åbning 20 minutter og overtog derefter gradvist spillet. Begyndte træk, der førte til Pedris mål og satte også Lewandowski op med en dejlig scooped chip. Hans seks interceptions og stærke tacklinger betød, at han leverede Barcas fysiske hjerteslag og ikke kun dikterede tempoet med hans spil. Skabte flest chancer i første halvleg og fuldendte alle sine driblinger. 9 – KAMPENS MAN

Franck Kessie

Det var svært for ham at komme i gang kreativt på grund af, hvor meget han var på den modtagende ende af Villarreals grove ting, med medlemmer af oppositionen, der ofte lod som om, han havde forulempet dem. Nogle gange var det let at glemme, at han var på banen og var bedre mod Sevilla, men havde en mindre angribende rolle her. 6

pedri

Startede fremragende med et lækkert gennemspil til Lewandowski og blev kun bedre. Endnu en kugle af et indlæg fra højre fløj forbundet med Andreas Christensen, men var ikke nok til at true mål. Efter 17 minutter afsluttede han et fremragende træk med en 1-2 med Lewandowski og bragte Barca foran. Sætte Raphinha fri senere i første halvleg, men brasilianeren kunne ikke udnytte. Et mindre blip var en dårlig aflevering til Konde, som franskmanden ikke formåede at møde, som spillede Jose Luis Morales ind på halvlegen. Roligere i anden halvleg, men hans åbnings-45 var mere end nok til at blive talt om. 9

Gavi

Spillede mere centralt i de tidlige dele af kampen og blev skældt ud af Xavi for en unøjagtig bold på fløjen, da han forsøgte at sætte Lewandowski i gang. Havde en hård aften ved at blive håndteret, men gav som altid aldrig efter. Begyndte at blive mere involveret med omkring en time af et kvarter til at spille med bedre distribution. 7

Robert Lewandowski

Endnu en mix bag fra Pole. Missede en chance igennem på mål fra en dejlig Pedri-pasning tidlige døre og ramte den direkte på Pep Reina. Leverede en assist til Pedri med et dejligt 1-2-træk, men missede så endnu en chance efter en dejlig Frenkie-chip, som ikke var den nemmeste. Raphinha skulle have gjort det bedre med sin aflevering i anden halvleg. 7

Raphinha

Kunne komme mere centralt på grund af at Konde besatte højre. Ligesom Gavi var hans fordeling ud til fløjene lidt toptung. Selvom han var vigtig i opbygningen til Pedris mål, formåede han ikke at udnytte to peach-afleveringer fra Pedri og Lewandowski. Var Xavis første udskiftning af Ferran Torres med 10 minutter til overs og fik et gult kort; træneren virkede dog glad for ham. 6

Hvad vi lærte:

Barca er nu 11 point foran efter at have nægtet at blive mobbet af en hård modstander og knirkede endnu en sejr ud på udebane for at forblive ubesejret i 16 kampe.

Personer som Pedri, Ronald Araujo og Frenkie de Jong viste sig endnu en gang at være store spillere og urørlige i start-7. Men der var mange mindre travle, men stadig solide præstationer på tværs af holdet, derfor overfloden af ​​'XNUMX'-karakterer.

Nogle stjerner i udkanten som Frenck Kessie og Raphinha formåede ikke at tage chancen for at imponere, men er ikke truet på nuværende tidspunkt på grund af skader på Sergio Busquets og Ousmane Dembele.

Barca var gode, men de skulle måske være bedre mod Manchester United på torsdag i Europa League.